11 პარასკევი - 2025, აპრილი
ado.slave('adoceanadvertlinegezhkpfxervr', {myMaster: 'PgucTgaQ7SKnYhRaD7PFweZcfc7lvwen1L7Fg.GU8Qv.67' });
საინტერესო
19.02.2017 / 11:02
შრიფტის ზომა:

პროდუქტი, რომლის მირთმევაც მშიერ კუჭზე არ შეიძლება

პროდუქტი, რომლის მირთმევაც მშიერ კუჭზე არ შეიძლება

როგორც კვლევამ აჩვენა, უმჯობესია, თუ კუჭს მწვავე შიმშილის გრძნობამდე არ მივიყვანთ, მაგრამ თუ შიმშილმა მაინც შეგვაწუხა, რეკომენდებულია თავი შევიკავოთ პომიდვრისგან. მასში მჟავების მაღალი კონცენტრაციის გამო, შესაძლებელია კუჭის მჟავიანობამ მოიმატოს, ასევე С ვიტამინის არსებობამ შესაძლებელია გააძლიეროს კუჭის წვენის გამოყოფა. შედეგად მივიღებთ გულძმარვასა და საჭმლის მონელებასთან დაკავშირებულ პრობლემებს, ხოლო უარესს შემთხვევაში - წყლულს.

ტკბილეულიც არ არის მშიერი ადამიანისთვის საუკეთესო არჩევანი.

მასში არსებული ჭარბი რაოდენობით შაქარი შებერილობასა და მეტაბოლიზმის შენელებას გამოიწვევს.

მწვანე ბოსტნეული სასარგებლოა, მაგრამ არა ცარიელ კუჭზე. ამგვარ ბოსტნეულში დიდი კონცენტრაციითაა ამინომჟავები, რომელიც ასევე ტკივილისა და გულძმარვის მიზეზი შეიძლება გახდეს.

ado.slave('adoceanadvertlinegeunlmntjrdq', {myMaster: 'PgucTgaQ7SKnYhRaD7PFweZcfc7lvwen1L7Fg.GU8Qv.67' });

ერთ-ერთი ყველაზე პოპულარული საუზმე - იოგურტისგანაც სჯობს თავის შეკავება, რადგანაც ის ზრდის მჟავიანობასა და ხელს უწყობს შებერილობის განვითარებას.

ცარიელ კუჭს ნუ შეივსებთ ცხარე და სანელებლიანი საკვებით. წიწაკა აზიანებს კუჭის კედლებს, ზრდის მჟავიანობას, აღიზიანებს ლორწოვან გარსსა და შეიძლება წყლულის პროვოცირება გამოიწვიოს.

ლალი ჩხიკვაძე

მკითხველის კომენტარები
(2)

ნათიი
21 თებერვალი , 2017 12:02

სხვა რაღა უნდა ვჭამოთ, ხილი არა ბოსტნეული არა ტკბილი და ცხარე არა არც რძის პროდუქტი.... დავხოცლვართ და ეგაა...

დათო
20 თებერვალი , 2017 05:02

ყველას ერთი ხელწერა აქვთ. წერენ რა არ შეიძლება და არ არის რეკომენდებული... არცერთი სიტყვა რა შეიძლება და როგორ მოვიქცეთ...

ado.slave('adoceanadvertlinegeqkpsposojg', {myMaster: 'PgucTgaQ7SKnYhRaD7PFweZcfc7lvwen1L7Fg.GU8Qv.67' });
ado.slave('adoceanadvertlinegeqadeglrtrw', {myMaster: 'PgucTgaQ7SKnYhRaD7PFweZcfc7lvwen1L7Fg.GU8Qv.67' });
ado.slave('adoceanadvertlinegeqlloqjqltu', {myMaster: 'PgucTgaQ7SKnYhRaD7PFweZcfc7lvwen1L7Fg.GU8Qv.67' });
  • შიდა_horizont_10ambebi.ge
  • შიდა_horizont_10palitravideo.ge
  • შიდა_horizont_10bpn.ge
  • შიდა_horizont_10ipn.ge
  • შიდა_horizont_10kvirispalitra.ge
  • შიდა_horizont_10lelo.ge
  • შიდა_horizont_10msholebi.ge
  • შიდა_horizont_10mkurnali.ge
  • შიდა_horizont_10SS NEW
  • შიდა_horizont_10hotsale.ge
ado.slave('adoceanadvertlinegeznhlemomnb', {myMaster: 'PgucTgaQ7SKnYhRaD7PFweZcfc7lvwen1L7Fg.GU8Qv.67' });
თვის ყველაზე კითხვადი

პროდუქტი, რომლის მირთმევაც მშიერ კუჭზე არ შეიძლება | Allnews.Ge

პროდუქტი, რომლის მირთმევაც მშიერ კუჭზე არ შეიძლება

როგორც კვლევამ აჩვენა, უმჯობესია, თუ კუჭს მწვავე შიმშილის გრძნობამდე არ მივიყვანთ, მაგრამ თუ შიმშილმა მაინც შეგვაწუხა, რეკომენდებულია თავი შევიკავოთ პომიდვრისგან. მასში მჟავების მაღალი კონცენტრაციის გამო, შესაძლებელია კუჭის მჟავიანობამ მოიმატოს, ასევე С ვიტამინის არსებობამ შესაძლებელია გააძლიეროს კუჭის წვენის გამოყოფა. შედეგად მივიღებთ გულძმარვასა და საჭმლის მონელებასთან დაკავშირებულ პრობლემებს, ხოლო უარესს შემთხვევაში - წყლულს.

ტკბილეულიც არ არის მშიერი ადამიანისთვის საუკეთესო არჩევანი.

მასში არსებული ჭარბი რაოდენობით შაქარი შებერილობასა და მეტაბოლიზმის შენელებას გამოიწვევს.

მწვანე ბოსტნეული სასარგებლოა, მაგრამ არა ცარიელ კუჭზე. ამგვარ ბოსტნეულში დიდი კონცენტრაციითაა ამინომჟავები, რომელიც ასევე ტკივილისა და გულძმარვის მიზეზი შეიძლება გახდეს.

ერთ-ერთი ყველაზე პოპულარული საუზმე - იოგურტისგანაც სჯობს თავის შეკავება, რადგანაც ის ზრდის მჟავიანობასა და ხელს უწყობს შებერილობის განვითარებას.

ცარიელ კუჭს ნუ შეივსებთ ცხარე და სანელებლიანი საკვებით. წიწაკა აზიანებს კუჭის კედლებს, ზრდის მჟავიანობას, აღიზიანებს ლორწოვან გარსსა და შეიძლება წყლულის პროვოცირება გამოიწვიოს.

ლალი ჩხიკვაძე