
მიუხედავად იმისა, რომ არ არსებობს პანაცეა, რომელიც დაგვიცავს ყველა დაავადებისაგან, ზოგიერთი პროდუქტის საშუალებით, შეგვიძლია დავეხმაროთ იმუნურ სისტემას ბაქტერიებთან და ვირუსებთან ბრძოლაში.
ჯანსაღ საკვებში შემავალი მთელი რიგი ნაერთებისა გააძლიერებს იმუნურ სისტემას.
ვიტამინი განსაკუთრებით სასარგებლოა ჩვენი იმუნური სისტემისათვის, ამიტომ უნდა მივიღოთ ბევრი ხილი და ბოსტნეული და საკმარისად გვეძინოს.
ado.slave('adoceanadvertlinegeunlmntjrdq', {myMaster: 'PgucTgaQ7SKnYhRaD7PFweZcfc7lvwen1L7Fg.GU8Qv.67' });
გარდა С ვიტამინისა, მეცნიერები თვლიან, რომ ჯანსაღი დიეტა ინდა შეიცავდეს А, D და Е ვიტამინებს, რკინას, თუთიასა და კალციუმს.
ბროკოლი განსაკუთრებით სასარგებლოა, რადგანაც მასში გარდა დიდი რაოდენიბით А და С ვიტამინებისა, არის ასევე ანტიოქსიდანტები. მნიშვნელოვანია მისი სწორად მომზადება, ზედმეტი თერმული დამუშავებისას, ის კარგავს სასარგებლო თვისებებს.
წითელ წიწაკაში, ყველა სხვა ხილსა და ბოსტნეულთან შედარებით, ყველაზე მეტი კონცენტრაციითაა ვიტამინი С- სამჯერ მეტია ვიდრე ციტრუსებში. წითელი წიწაკა ხმელთაშუა ზღვის დიეტის წარმატების ერთერთი საიდუმლოა.
მოცვი შეიცავს ანტიოქსიდანტებს, რომლებიც მონაწილეობენ სასუნთქი სისტემის დაცვაში.
ნიორი დიდი შეიცავს С და Е ვიტამინებს.
ასევე სასარგებლოა ისპანახი და კეფირი.
ado.slave('adoceanadvertlinegeqkpsposojg', {myMaster: 'PgucTgaQ7SKnYhRaD7PFweZcfc7lvwen1L7Fg.GU8Qv.67' });
ado.slave('adoceanadvertlinegeqadeglrtrw', {myMaster: 'PgucTgaQ7SKnYhRaD7PFweZcfc7lvwen1L7Fg.GU8Qv.67' });
ado.slave('adoceanadvertlinegeqlloqjqltu', {myMaster: 'PgucTgaQ7SKnYhRaD7PFweZcfc7lvwen1L7Fg.GU8Qv.67' });
მიუხედავად იმისა, რომ არ არსებობს პანაცეა, რომელიც დაგვიცავს ყველა დაავადებისაგან, ზოგიერთი პროდუქტის საშუალებით, შეგვიძლია დავეხმაროთ იმუნურ სისტემას ბაქტერიებთან და ვირუსებთან ბრძოლაში.
ჯანსაღ საკვებში შემავალი მთელი რიგი ნაერთებისა გააძლიერებს იმუნურ სისტემას.
ვიტამინი განსაკუთრებით სასარგებლოა ჩვენი იმუნური სისტემისათვის, ამიტომ უნდა მივიღოთ ბევრი ხილი და ბოსტნეული და საკმარისად გვეძინოს.
გარდა С ვიტამინისა, მეცნიერები თვლიან, რომ ჯანსაღი დიეტა ინდა შეიცავდეს А, D და Е ვიტამინებს, რკინას, თუთიასა და კალციუმს.
ბროკოლი განსაკუთრებით სასარგებლოა, რადგანაც მასში გარდა დიდი რაოდენიბით А და С ვიტამინებისა, არის ასევე ანტიოქსიდანტები. მნიშვნელოვანია მისი სწორად მომზადება, ზედმეტი თერმული დამუშავებისას, ის კარგავს სასარგებლო თვისებებს.
წითელ წიწაკაში, ყველა სხვა ხილსა და ბოსტნეულთან შედარებით, ყველაზე მეტი კონცენტრაციითაა ვიტამინი С- სამჯერ მეტია ვიდრე ციტრუსებში. წითელი წიწაკა ხმელთაშუა ზღვის დიეტის წარმატების ერთერთი საიდუმლოა.
მოცვი შეიცავს ანტიოქსიდანტებს, რომლებიც მონაწილეობენ სასუნთქი სისტემის დაცვაში.
ნიორი დიდი შეიცავს С და Е ვიტამინებს.
ასევე სასარგებლოა ისპანახი და კეფირი.
მკითხველის კომენტარები
(0)