როგორ მოქმედებს შოკოლადი პოტენციაზე?
შოკოლადი არ არის აფროდიზიაკი და არ შეუძლია დადებითად იმოქმედოს რეპროდუქციულ სისტემაზე,
შაქრისა და შოკოლადის გადაჭარბებულმა მოხმარებამ შეიძლება უარყოფითი გავლენა მოახდინოს პოტენციაზე.მითია, რომ შოკოლადი არის აფროდიზიაკი. ზოგჯერ რაციონში შოკოლადის ჭარბი რაოდენობა ან ბევრი შაქარი, პირიქით, უარყოფითად მოქმედებს პოტენციაზე.
თუ პროდუქტს ზომიერად მოიხმართ, მაშინ სავარაუდოა, რომ მას არ ექნება გავლენა რეპროდუქციულ სისტემაზე. და თუ შოკოლადი ან შაქრის შემცველი სხვა პროდუქტები ზედმეტადაა რაციონში, დიდი ალბათობით, იქნება უარყოფითი ეფექტი.
შოკოლადის არჩევისას ყურადღება უნდა მიაქციოთ მასში კაკაოს შემცველობას. ამავე დროს, შავი შოკოლადი უფრო ჯანსაღია, ვიდრე სხვა სახეობები. იხილეთ სრულად